top of page

Intézményünk ebben a tanévben 111 gyermeknek a második otthona.

Általános ismertető

Iskolánk az egyetlen olyan alternatívája Szolnokon és környékén a hagyományos poroszos iskolatípusnak, amely kis osztálylétszámokkal, egyénre szabott programokkal, sikeresen készíti fel gyermekeinket a felnőtt életre, és a képességeik szerinti továbbtanulásra.

Óvodánkban a gyermekek fejlődését az egyénre szabott megsegítéssel tesszük lehetővé. Mindenkihez megkeressük az utat, ahogyan Őt lehet terelgetni. Határok ott vannak, ahol a gyermekeknek életkoruknál fogva szükséges. Eszközeink: a bizalomra épülő kapcsolat, az én üzenetek, a szeretettel teli kérések és az egyértelmű határok adása, ami az egészséges, vidám, gondtalan gyermekkort támogatja.

A művészetekkel a szív lelkesültségét felhasználva fejlesztjük sokoldalúan a személyiséget. A kéz ügyessé tételével az akarat erőit fejlesztjük, ami elengedhetetlen a kitartó munkavégzés kialakításához. A körülöttünk lévő világ bemutatásával pedig a fej, a gondolkodás erőit úgy, hogy az érdeklődés mindvégig megmaradjon.

Tesszük mindezt családias hangulatban, óvodáskortól szorongásmentes boldog gyermekéveket biztosítva. 15 éves tapasztalattal a hátunk mögött bátran elmondhatjuk: tanulóink, bármilyen iskolatípusban folytatva is tanulmányaikat, jól megállják a helyüket.

bottom of page