top of page

Támogatóink

Tartós adományozás

Szülői Estek

Nyílt Önigazgatási Konferencia

Szöszmösz

Szelektív gyűjtés

Gyermekeink szüleinek támogatása és aktív részvétele szükséges iskolánk sikeres működéséhez, céljaink megvalósításához. Nagy köszönettel és szívesen fogadjuk az önkéntes munkafelajánlásokat, tárgyi adományokat.

 

A tartós adományozást vállaló szülőkkel a Szolnoki Waldorf Iskoláért Egyesület megállapodást köt. Ebben a támogatók anyagi erejükhöz mérten tesznek vállalást arra vonatkozóan, hogy milyen összeg befizetésével járulnak hozzá az egyesület alapcéljainak megvalósulásához.

Fontos, hogy minden szülő ismerje az iskola célkitűzésait, éves programját, rendezvényeit, az osztályát érintő aktualitásokat, melyekről tájékozódhat a rendszeres szülői esteken és az iskola honlapján. A félévi beszélgetések lehetőséget adnak minden szülőnek, hogy a gyermekét érintő kérdésekben gyermeke tanítójával személyesen konzultáljon. A Szülői Estek rendszerességét és időpontját a szülők osztálytanítójukkal év elején együtt határozzák meg.

Minden szülőnek lehetősége van résztvenni az iskola vezetése által meghirdetett Nyílt Önigazgatási Konferenciákon, ahol tájékozódhat az iskolát érintő aktuális feladatokról, felteheti kérdéseit az iskola felé, illetve felajánlhatja segítségét a megoldandó feladatokban.

Az iskola szülői közössége folyamatosan dolgozik azon, hogy olyan lehetőségeket találjon amivel az iskola szűkös anyagi forrásait bővíteni tudja. Szöszmösz foglalkozásokra várjuk azokat a szülőket akik szeretnének kezükkel és kreativitásukkal is hozzájárulni iskolánk anyagi forrásainak bővítéséhez.

Lehetőséget biztosítunk szelektív hulladékgyűjtésre is iskolában, amivel nem csak gyermekeink környezettudatosságát ösztönözzük, hanem plussz anyagi támogatást is szerzünk iskolánknak. 

Szelektíven gyűjtjük:

  • az aluminiumos italosdobozokat

  • minden fajta papírhulladékot

  • PET palackokat és kupakokat, tömörített formában

  • konzerves dobozokat

bottom of page