top of page

Bloemsma Zsuzsa

Kisiskolás korom óta tanár szerettem volna lenni, úgy érzem, mindig erre készültem. A világ egyik legkreatívabb hivatásának tartom, fiatalokkal dolgozni nap, mint nap inspiráló, felemelő, építő.
2000 júniusában szereztem meg az első diplomámat, Szegeden, a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán, angol nyelvtanár szakon, majd a Debreceni Tudományegyetem Bölcsészkarán a szakomhoz tartozó kiegészítő mesterképzést is elvégeztem, és 2010-ben vehettem át másoddiplomámat angol nyelv és irodalom szakos bölcsészként.
1999 óta tanítok, általános iskolában, felnőttoktatásban, nyelviskolában is szereztem értékes tapasztalatokat. 2016 óta vagyok a szolnoki Waldorf Iskola tantestületének tagja, de gyermekeim révén 2008 óta kötődök az iskolához.
Véleményem szerint a tanítás-tanulás csapatmunka a diákok és a tanár között, hiszen közös a célunk, a használható, értékes nyelvtudás megszerzése. Ezt szem előtt tartva dolgozom nagyszerű kollégákkal együtt, motiváló környezetben, minden nap új feladatokkal, kihívásokkal és örömökkel szembenézve.

bottom of page